LetRegnskab

 

LetRegnskab.dk har siden 2003 udviklet regnskabsløsninger til udarbejdelse af årsregnskab til revisorbranchen. Deres systemer arbejder på webbrowsere og MS Excel, og kræver derfor ikke installation og vedligehold af programmer, ud over MS Excel, for at få adgang til deres services.

LetRegnskab.dk henvender sig til professionelle brugere, der udarbejder årsregnskaber og skat for deres virksomheder og klienter. LetRegnskab.dk anvendes på klasse A+B-selskaber og personlige virksomheder.

Regnskabsafslutningen tager udgangspunkt i den udarbejdede råbalance, hvorefter der skal tages konkret stilling til aktuelle revisionsspørgsmål efter gældende lovgivning. Når disse spørgsmål er besvaret og en eventuel mangelliste udlignet, har man det færdige resultat med alle dokumenter i PDF og XBRL.

Læs mere om LetRegnskab.dk her.

Foreningen Danske Revisorer har indgået en aftale med LetRegnskab.dk om software-programmet "Årsregnskab" i excel til udarbejdelse af klasse A og B regnskaber inkluderet skatteberegning.

Hvis du ønsker at vide mere om LetRegnskab.dk og aftalen med FDR, er du velkommen til at kontakte Michael Jensen fra LetRegnskab.dk på telefon 43 330 330 eller direkte 20 61 92 88.

LetRegnskabs annonce i Danske Revisorer.