Foreningen Danske Revisorer (FDR) har pr. 1. juni 2018 indgået samarbejdsaftale/rabataftale med LASSO X A/S med henblik på at sikre FDRs medlemsvirksomheder mulighed for at få adgang til Lasso for Revision med 20% rabat første og andet år samt gratis adgang til massekørsel af revisionsrapporter jf. nedenstående.

Lasso X er grundlagt i 2014 og har gennem de sidste par år haft stor succes med at sælge deres skræddersyede og automatiserede revisionsløsning til mere end 80 revisionsfirmaer i Danmark.

Med Lasso for Revision kan hver medlemsvirksomhed med få klik hente og gemme præcis de oplysninger, revisorer er forpligtet til at indhente på deres klienter som dokumentation til revisionsbeviset fra CVR, ejerregisteret og Domstolens Tinglysning (personbogen, bilbogen, andelsboligbogen og tingbogen over fast ejendom). Revisionsrapporterne kan hentes for én klient ad gangen og/eller automatisk på et brugerdefineret antal klienter på én gang og præcist på det relevante tidspunkt f.eks. balancedagen, hvilket giver store tidsbesparelser i forhold til, at data skal hentes manuelt på hver enkelt klient.

Herudover giver Lasso for Revision adgang til markedsdata om personer og virksomheder i dansk erhvervsliv, herunder stamoplysninger, nøgletal, personer omkring en virksomhed, netværk samt robotgenererede nyhedsartikler og personresumeer. Der er ligeledes mulighed for at oprette lister og følge personer og virksomheder samt blive notificeret, når der sker ændringer.

Medarbejdere i virksomheden

Link til revisionsrapport Lasso Markedsdataløsning Årlig rabatpris eks. moms

Op til 4

Alle medarbejdere

1 medarbejder

2.320

5-9

Alle medarbejdere

1 medarbejder

3.920

10-19

Alle medarbejdere

1 medarbejder

7.920

20-49

Alle medarbejdere

1 medarbejder

11.920

50-99

Alle medarbejdere

1 medarbejder

23.920

100-199

Alle medarbejdere

1 medarbejder

39.920

For FDRs medlemsvirksomheder er der herudover mulighed for at tilkøbe adgang til hhv. Lasso Markedsdataløsning og Lassos Målgruppesøgningsløsning for alle medlemsvirksomhedens medarbejdere for en tillægspris på 30 % pr. løsning. Alle priser er eks. moms.

Som en del af samarbejdsaftalen vil Lasso X i den kommende tid kontakte jer med henblik på at fortælle mere om, hvordan Lassos revisionsløsningen kan effektivisere jeres arbejde.

I er også meget velkomne til at kontakte Client Relations Manager Toke Gerdes for at høre mere på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller mobiltelefon 22 73 72 50.