Udskriv

logo

Billy er et intuitivt og brugervenligt regnskabsprogram, som særligt tilgodeses af mindre og mellemstore virksomheder. Samtidig indeholder programmet alle de nødvendige regnskabsværktøjer for revisorer herunder kassekladde, understøttelser af flere kassekladder, debitor- og kreditorstyring, mulighed for automatisk banksynkronisering og en lang række integrationsmuligheder.

Er du interesseret i at blive revisor hos Billy, kan du som medlem af FDR tilbyde dine kunder Billy Premium til halv pris det første år.

Som medlem af FDR er det også gratis at få et administratormodul. Med et administratormodul kan du samle hele din portefølje af kunder og invitere kollegaer til regnskabet. Her kan brugeroverfladen begrænses, så de inviterede kollegaer kun har adgang til specifikke regnskaber. Derudover er det muligt at oprette arbejdsopgaver, som kan tilknyttes de forskellige brugere.

Ved hjælp af administratormodulet kan der også oprettes interne regnskaber til særlige priser for revisorer, og samtidig kan kunderne invitere deres revisorer til deres regnskaber helt gratis.

Billy omfatter en række forskellige tiltag, som FDR medlemmer gratis kan tilknyttes, herunder en online platform med mulighed for at møde nye kunder, medlem af Billys revisorliste og mulighed for at give kunder unikke priser ved opstart i Billy.

Hvis du gerne vil oprettes som administrator, kan du skrive dig op via følgende side: https://www.billy.dk/fdr-administrator/