Bestyrelsesguiden – Økonomisk Ugebrev
Foreningen har indgået en partnerskabsaftale med Økonomisk Ugebrev – Bestyrelsesguiden.

Økonomisk Ugebrev, der gennem de sidste 25 år, har udgivet publikationer om ledelse og finans til toppen af dansk erhvervsliv, har for nylig lanceret Bestyrelsesguiden en portal rettet mod bestyrelsesmedlemmer i erhvervslivet og med særlig fokus på små og mellemstore virksomheder.

Bestyrelsesguiden har seks hovedtemaer: Praktisk Bestyrelsesarbejde, Kvinder i Bestyrelsen, Medarbejdervalgte Bestyrelsesmedlemmer, Ejerlederens Bestyrelse, Forbered din Bestyrelseskarriere samt Bestyrelsesformandens Guide.

Formålet med Bestyrelsesguiden er at inspirere med best practice i bestyrelsesarbejdet, på en konkret og let tilgængelig måde med korte artikler. Guiden kan fungere som guide eller som opslagsværk i forhold til de emner eller problemstillinger, man ønsker belyst.

Revisorer er ofte den vigtigste rådgiver for både bestyrelserne og ejerlederne, og for at fastholde denne position, er det afgørende vigtigt, at vi kan fortælle om, hvordan de kan få skabt nytteværdi i bestyrelsens arbejde, hvordan bestyrelser kan indrette deres arbejde, og hvordan den kan hjælpe med at udvikle nye strategier. Nogen steder er der lidt af en ”magtkamp” mellem revisor og advokaten om at være den foretrukne rådgiver, og derfor skal vi være helt fremme i skoen.

Bestyrelsesguiden kan være med til at styrke konkurrenceevnen i dette tovtrækkeri med advokaterne.

Bestyrelsesguiden er hele tiden opdateret, hver anden uge udsendes et nyhedsbrev, som indeholder 3-4 nye artikler om et konkret og aktuelt tema.

Som medlem af Foreningen Danske Revisorer, har du mulighed for at tegne abonnement på Bestyrelsesguiden med 20 procent rabat, altså en særpris på 795 kr. årligt inkl. moms (normalprisen er 995 kr. inkl. moms), som omfatter 22 nyhedsbreve med temaer om praktisk bestyrelsesarbejde.

Læs mere om Bestyrelsesguiden: https://bestyrelsesguiden.dk

Ønsker du et abonnement på Bestyrelsesguiden, send blot en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med bemærkning "Foreningen Danske Revisorer". Du kan også vælge 14 dages gratis prøveabonnement.