SKAT har udviklet en app, hvor du kan købe dagsbeviser. Et dagsbevis (dagsbillet) giver dig lov til at køre privat i en bil på gule plader registreret til godstransport (erhverv) og med en totalvægt på op til fire ton. Et dagsbevis er gældende i ét døgn fra kl. 00.00 til kl. 23.59. Du kan maksimalt købe 20 dagsbeviser til samme bil i et kalenderår, og du skal købe dagsbeviser til det antal dage, du har rådighed over bilen.

Dagsbeviset kan købes mindst fem minutter før brug og tidligst 45 dage før brug. Dagsbeviset er gyldigt indtil midnat, hvis det købes fem minutter før brug. Beviset bliver tilgængeligt uden, du skal logge ind igen. Det vil sige, at har man købt et dagsbevis, så kan man også vise det, når telefonen ikke har netadgang. Kvitteringen, som gemmes i app’en skal fremvises ved en eventuel kontrol. Dagsbeviset kan ikke refunderes eller flyttes til andre dage.

Dagsbeviser, der er købt på en pc eller tablet, kan du også finde på telefonen.

App’en kan også bruges til en del andre tjenester:

  • Indberette og betale moms
  • Hente frister i en kalender og overføre dem til telefonens kalender
  • Fradragsguide, hvor du kan regne ud, om du kan få fradrag, når du går ud og spiser eller overnatter ude i forbindelse med virksomheden
  • Beregne vægtafgift
  • Beregne, hvor meget du skal betale i skat af din virksomhed
  • Tage billeder af dine kvitteringer til din virksomhed og gemme dem i dit regnskab. Billederne bliver gemt i app’en.

Der er også en række tjenester til borgere.