Kursusprogrammet for 2020/2021 kan hentes her:

Kursusoversigt og tilmelding
 

"FDR vil i samarbejde med kursusstederne sikre. at det på kursuserne bliver muligt at holde afstand mv. i henhold til sundhedsmyndighedernes anbefalinger er på de givende tidspunkter.

Hvis du er særlig udsat, vil vi bede dig om at kontakte vores sekretariat, så vi i samarbejde med dig og kursusstedet kan sikre, at alle trygt kan deltages i vores kurser".

 

Særligt om Regnskabsevent 2020

Er det sikkert at deltage i Regnskabsevent 2020 d. 21/9 - 25/9 2020

Under eventet vil vi følge myndighederne anbefaling for at forhindre smitte med Covid19. Udmeldingerne fra myndighederne fredag den 18/9 ændre ikke på, at vi kan afholde eventet som planlagt og samtidig overholde myndighedernes krav. Med udgangspunkt i aktuelle alvorlige situation omkring Covid-19 i Danmark, tager vi følgende forholdsregler.

I undervisningslokalerne vil kun hvert andet sæde være besat, eller der vil være god afstand mellem stolene. Der vil være min. 2 m2 pr. person i lokalet. I pauserne vil der være 4 m2 pr. person, hvilket betyder at der nogle dage vil være flere pauseområder.

Vi opfordrer til, at vi alle holder god afstand, også når vi går ud og ind af undervisningslokalerne. Det er et krav fra myndighederne at vi bærer visir eller mundbind, når vi ikke sidder ned - og selvfølgelig at vi bruger håndsprit ved enhver berøring af kontaktflader. Vi vil sørge for at der er håndsprit, mundbind og visir til stede du kan benytte. Det ligger FDR, Cereda og Trinity meget på sinde, at du kan følge dig tryg ved at deltage i Regnskabsevent 2020.

Har du spørgsmål til er du velkommen til at kontakte FDR på tlf. 6593 2500 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Trinity på tlf. 8227 1717 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.